<~<Мери-Кейт и Ашли са СУПЕР>~>

 
<~<Мери-Кейт и Ашли са СУПЕР>~>

Глог
Зa GSM
Новини
Банери
Награди
Продукти
Биография
Дискография
Филмография
Музика
МКА Календар
Аватари на МКА
Сайтове за МКА
Интересни факти
Модели на МКА
Галерия - дати
Фото Галерия
Преди и след
От списания
Публикации
Като малки
Текстове
Фенове
Тестче
Анкети
Форум
Филми


Аш МК Fan Club Автограф Интервюта от А до Я Домът им РД

Новини / Колин Фарел забърсва близначки

02 Ноември 08, 18:09
млада американка с/у не толкова млад ирландец
Когато си на 32 години, ирландец до мозъка на костите и се казваш Колин Фарел, кръвта ти кипи и си свикнал жените да падат в краката ти. Но какво става, ако някоя ти покаже червен картон?
Ето това, което станало преди броени дни с плейбоя от „Маями вайс“, „Алексъндър“ и „Телефона клопка“.
Цял куп звезди се стекоха в снежната Юта, за да присъстват на ежегодния филмов фестивал Sundance и да поспечелят някоя и друга награда, и - съвсем не на последно място – да позабършат някоя и друга бройка. А какво по-добро поле за изява на нашия човек, който е след отличниците на любовния фронт.

Колин бил на фестивала, за да представи най-новата лента със свое участие In Bruges, но... не само това. Вечерта след премиерата господин Фарел се засилил към култовия местен бар Lift, където се събрали звездните гости на фестивала. А хищническият му нюх просто не можел да не надуши младата Мери Кейт Олсън, която също бил там (госпожицата била поканена, за да промоцира лентата с нейно участие The Wackness).

„Хищникът“ се настанил до близначката Олсън и се започнали едни свалки... 21-годишната блондинка обаче си знае цената. Така де, все пак господинът си има постоянна приятелка и 3-годишен син. Пък на Мери Кейт мимолетни свалки не й се нравят. Малката бързо отклонила атаките на актьора, но той не е вчерашен и бързо се ориентирал към хостесата. Според свидетели обаче и там не получил особено топъл прием, което вече сериозно започна да ни притеснява. Дали чарът на Колин вече не влияе на жените? И ако да, не е ли малко рано?

Само ще припомним, че сред предишните завоевания на ирландския сърцеразбивач са Бритни Спиърс, моделката Ким Бордънейв (която роди сина му Джеймс), Никол Нарейн и още ято знайни и незнайни героини.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.2574