<~<Мери-Кейт и Ашли са СУПЕР>~>

 
<~<Мери-Кейт и Ашли са СУПЕР>~>

Глог
Зa GSM
Новини
Банери
Награди
Продукти
Биография
Дискография
Филмография
Музика
МКА Календар
Аватари на МКА
Сайтове за МКА
Интересни факти
Модели на МКА
Галерия - дати
Фото Галерия
Преди и след
От списания
Публикации
Като малки
Текстове
Фенове
Тестче
Анкети
Форум
Филми


Аш МК Fan Club Автограф Интервюта от А до Я Домът им РД

Новини / Как да бъдем готини като Кей и Аш?

02 Май 06, 22:16
Няколко модни съвета

Мери-Кейт и Ашли Олсън са едни от най-обичаните и популярни тийн звезди. И докато те ни гледат от малкият екран, техният стил ще бъде дискутиран повече отколкото как се справят като актриси.Те определено имат усет и стил ,който липсва при много други знаменитости. Вижте как можете да почерпите интересни идеи от тях.

 

1.   Училищна небрежност–едно нещо можем да кажем със сигурност за бляскавият стил на Мери-Кейт и Ашли и това е че той е типично колежански което означава НЕБРЕЖНО! Панталони с ниска талия, t-shirt-ки, и обемни чанти.

2.   По магазините – Докато пазаруват, Мери-Кейт и Ашли обичат да носят блейзери, спортни обувки и широки джинси. Всъщност, Ашли често е виждана с една от есенните тенденции при обувките-мокасини .

3.   Малко блясък – Когато близначките се показват на различни мероприятия,те не прекаляват с лъскавият имидж. Класическа черна рокля, закачлив топ и пола, средно високи токове. Перфектният баланс между изстънчеността и блясъка .

4.   Чантата ! – Верни последователки . Небрежни към облеклото, те никога не излизат без някоя от дизайнерските си чантички. Манията на Ашли е нейната плажна чанта "Balenciaga" , която струва близо 1500 долара.

5.   Слънчев ден – Друга запазена марка на Олсънс са големите слънчеви очила. И докато тази тенденция е колкото обичана , толкова и мразена, Мери-Кейт често е виждана с големи заоблени очила.

6.   Винтидж – Момичетата , обикновено носят дрехи, които са открили в магазин за дрехи от преди десетилетия, има няколко големи такива в Ню Йорк. Всъщност Олсънс много харесват този стил, така че ако искате да изглеждате като тях, спрете се в някой магазин second hand.

Съвети :
1.       За да изглеждате като Олсънс, не пренебрегвайте ретро модата.

2.       Класиката. Нещото което ги прави толкова стилни е фактът ,че те залагат на класическите и изчистени линии.

3.       Вземете идеи за вашият личен стил от тях . Щом те харесват Винтидж, вижте дали изглеждате добре и на вас.Не се впускайте сляпо.

4.      Напластяване! Ключът в тази визия е да наслагвате дрехи една върху друга.Ризки, блузи, половери и потничета.Бъдете внемателни обаче,защото не винаги се постига желаният ефект и понякога може да бъде направо смешно.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.8025