<~<Мери-Кейт и Ашли са СУПЕР>~>

 
<~<Мери-Кейт и Ашли са СУПЕР>~>

Глог
Зa GSM
Новини
Банери
Награди
Продукти
Биография
Дискография
Филмография
Музика
МКА Календар
Аватари на МКА
Сайтове за МКА
Интересни факти
Модели на МКА
Галерия - дати
Фото Галерия
Преди и след
От списания
Публикации
Като малки
Текстове
Фенове
Тестче
Анкети
Форум
Филми


Аш МК Fan Club Автограф Интервюта от А до Я Домът им РД

Новини / Американските тийнеджърки

23 Април 06, 14:47
заклемиха красавиците

Супер-стройните Мери-Кейт Олсън и Парис Хилтън са смятани за прекалено слаби от повечето тийнейджърки, докато пищните форми и извивки на Бионсе изглеждат по-добре според тях. Това показва проучване на американското Teen People magazine.
В него са участвали над 1500 момичета, на възраст 13-18 години. Проучването трябвало да покаже как се самовъзприемат тийнейджърките и как това влияе на представата за собственото им "Аз".
Било установено, че повечето момичета(55%)са доволни от фигурата си през по-голямата част от времето, 17 % твърдо заявяват, че винаги са били доволни от тялото си, а 27 % -че не се харесват.
Според същото това проучаване поп-културата и медиите оказват голямо влияние върху представите на тийнейджърките за красота. Повече от половината (58%) заявяват, че присъствието на модели в списанията и появата на актриси на екрана, са главните причини, които ги карат да се чувстват несигурни във външния си вид. Въпреки това се оказва, че не медиите, а родителите са тези, които оказват натиск върху децата си да отслабнат. Анкетата показва, че всяко трето момиче е било принуждавано от родител да свали някой и друг килограм. 53% от запитаните смятат, че тежат прекалено много, а 43 % смятат, че са уцелили точното тегло.

 

Тийновете твърдят, че знаменитости като Мери-Кейт Олсън и Парис Хилтън са твърде кльощави, докато Хилъри Даф, Кели Озбърн и Бионсе имат фигура, която много повече описва вида на средностатистическата жена.
74% oт момичетата заявяват, че не са ползвали услугите на пластични хирурзи и дори не са обмисляли такъв вариант, 25% биха се подложили на някаква процедура, но всъщност само 1% са минали под ножа. Тийнейджърките, които искат да "доизпипат" нещо по себе си, най-често мечтаят за липосукция, но най-често прилаганата процедура всъщност е операцията на носа.
Латиноамериканските момичета показват огромно недоволство от телата си- 70% не харесват фигурата си, белите им сестри също се доближават до тези проценти. Изненадата тук са афроамериканските тийнейджърки - 51% одобряват (според мен) пищните си тела.

 

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.405