<~<Мери-Кейт и Ашли са СУПЕР>~>

 
<~<Мери-Кейт и Ашли са СУПЕР>~>

Глог
Зa GSM
Новини
Банери
Награди
Продукти
Биография
Дискография
Филмография
Музика
МКА Календар
Аватари на МКА
Сайтове за МКА
Интересни факти
Модели на МКА
Галерия - дати
Фото Галерия
Преди и след
От списания
Публикации
Като малки
Текстове
Фенове
Тестче
Анкети
Форум
Филми


Аш МК Fan Club Автограф Интервюта от А до Я Домът им РД

Новини / Въпреки всичко ...

07 Май 06, 21:58
хората не са толкова милостиви!

  Вероятно на заклетите Олсън фенове им е известно, че, колкото и обичани да са близначките не всички гледат с добри очи на успехите им. Стилът на сладураните характеризиран като неповторим и неподръжаем беше наречен най-лошият в Холивуд. Гардеробът на Мери - кейт й отредил челната позиция в класацията - "Най - зле обличащи се звезди".

Но не само това показва колко голяма е завистта към Олсън. Заради многобройните успехи във всякакви сфери или пък заради голямото им богатство ... Факт е, че медиите обявиха първия им опит в Голямото кино ("За част от секундата") за пълен провал. Миналата година по това време сладурките бяха сред най-лошите Холивудски звезди. Вестниците писаха: "Мери Кейт и Ашли Олсен – Определено разбираме първоначалната им привлекателност – те бяха малките сладки близначки от ТВ сериалите. Но сега? Някак си тези момичета успяха да създадат многомилионна империя, благодарeние на няколко от най-лошите филми, излизали някога на видео! При това пеят фалшиво. Не е изненада, че първият им филм за голям екран потъна във всички класации. "

Някои казват, че сестрите (или по-спеиално МК) носят - "парцали, достойни само за клошарка".

Въпреки многото завист и ..... Олсен имат свои големи фенове, които определено не са съгласни с твърденията по-горе! Ако сте от тях, то този сайт е подходящ за вас!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0888