<~<Мери-Кейт и Ашли са СУПЕР>~>

 
<~<Мери-Кейт и Ашли са СУПЕР>~>

Глог
Зa GSM
Новини
Банери
Награди
Продукти
Биография
Дискография
Филмография
Музика
МКА Календар
Аватари на МКА
Сайтове за МКА
Интересни факти
Модели на МКА
Галерия - дати
Фото Галерия
Преди и след
От списания
Публикации
Като малки
Текстове
Фенове
Тестче
Анкети
Форум
Филми


Аш МК Fan Club Автограф Интервюта от А до Я Домът им РД

Публикации / сп. "БРАВО''

сп. "БРАВО''
09.08.06 18:45

Ашли Олсън - ДРУГАТА СЕСТРА

 

Имената им винаги са в комплект - Мери-Кейт и Ашли Олсън! Но през последните години двете най-известни близначки в света доказаха, че са не по-малко силни и когато са сами ...

БРАВО ти представя Ашли!

"Тя е до мен винаги, когато имам нужда от нея, тя е най-добрият ми приятел, тя просто е всичко за мен" - казва Аш за Мери-Кейт.

Пронизващо синьозелени очи, светлоруса вълниста коса и усмивка, на която не можеш да не отвърнеш.Ашли Олсън (20) e една от малкото звезди, които на живо напълно отговарят на образа от малкия екран.С една разлика – малкото момиченце вече е пораснало.Днес Аш е млада и красива жена, която очевидно знае какво иска и противно на всички очаквания не е оставила звездната слава да я зарази.

По – голямата макар и само с 2 минути от сестра си Мери-Кейт, по неписаното правило Ашли е „добро дете” – по-скромна, по-спокойна и по-отговорна.Докато през последните години Мери-Кейт се забъркваше в скандал след скандал – като се започне от анорексията през 2004г. и се стигне до тъжно завършилата любовна история със Ставрос Ниархос, единственото отрицателно заглавие, което се появи в пресата с името на Ашли, бяха неоснователните обвинения за употреба на наркотици, срещу които тя заведе дело за клевета.

Мери-Кейт изглежда по-активна и по отношение на кариерата – през тази година тя се снима във филма Factory girl (със Сиена Милър и Хайден Кристенсън) и обяви, че смята да започне кариера и като изпълнител.Това обаче съвсем не означава, че Ашли смята да се откаже от големия екран: „Наистина искам да изчакам и да намеря точния проекс с точните хора – каза тя… - Ходила съм на няколко прослушвания.Беше добре да докажа не само на другите, но и на себе си, че наистина мога да се справя с това и не е нещо, което просто ще получа, защото го правя от толкова дълго.”

Междувременно Ашли не спира да работи – освен двумесечното списание и модната линия, която създаде заедно с Ем Кей, тя отделя основна част от времето си и на своето образование.След като сестра й напусна университета в Ню Йорк, Аш остана само в града.

Всъщност наскоро се появиха слухове, че и тя възнамерява да се откаже от следването и да се върне в Лос Анджелис.Причината?Новата любов.От август миналата година Ашли излиза с 27-годишния Грег Чейт, собственик на нощен клуб в Ел Ей.По всичко личи, че връзката им е много повече от флирт.Двамата прекарват заедно всяка свободна минута.Папараците обаче не са желан свидетел на техните разходки. „Обичам да стоя настрани от медиите” – казва Ашли.Затова рядко ще прочетеш интервю, в което тя разказва публично за себе си и своите връзки, макар светът буквално да е проследил нейното израстване във всяка една стъпка. „Откакто станахме на 9, се виждаме навсякъде – обяснява Аш. – Свикнали сме и не ни прави впечатление…Останахме наистина нормални и здраво стъпили на земята, мисля, че не се оставихме успехът да ни главозамае…”.Да, Аш продължава да говори в множествено число, но за в бъдеще все по – често ще у чуваш да казва „Аз”…

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.882